Menu
Centre Natació Mataró

Els socis aproven de la gestió de la Junta Directiva

A les vuit del vespre, al pavelló de la nostra entitat, el secretari de la junta directiva del Centre Natació Mataró, el Sr. Enric Subiñà, va donar inici a l’Assemblea General Ordinària de socis d’enguany i tot seguit, d’acord amb l’ordre del dia, van elegir-se dos interventors d’acta i es van aprovar les actes corresponents a les assemblea ordinària celebrada el dia 13 de desembre del 2018

Continuant amb l’ordre del dia, el president del Centre, el Sr. Joan Gros, va donar lectura a l’informe de presidència, valorant els fets més importants que, social, esportiva, institucional i econòmicament, van tenir lloc durant l’exercici corresponent al període comprès entre l’1 de setembre de 2018 i el 31 d’agost de 2019; fets que posteriorment, mitjançant la projecció d’un vídeo explicatiu, van ser ampliats amb l’exposició de les memòries corresponents a les àrees esportiva i social-manteniment.

El mateix president va presentar, un cop auditada, la memòria econòmica del període en qüestió, la qual es va tancar amb un resultat positiu. La memòria també va ser aprovada de manera àmpliament majoritària.

A continuació, va presentar el pressupost per a l’exercici en curs, comprès entre l’1 de setembre de 2019 i el 31 d’agost de 2020. Al respecte, va ressaltar que s’ha elaborat comptant que tant els ingressos com les despeses mantindran el mateix comportament que aquest darrer any. Com en els punts anteriors que es posaven a votació, l’assemblea també va aprovar, àmpliament, el pressupost.

Després d’escollir l’empresa que auditarà els comptes del proper exercici, es va aprovar la incorporació a la Junta Directiva de la sòcia Núria Ripoll, en qualitat de vocal de la secció de Natació Artística i del soci Francesc Casabella, en qualitat de vicepresident i responsable de la secció de Waterpolo.

Finalment, i per acabar l’assemblea ordinària, es va arribar al darrer punt de l’ordre del dia: precs i preguntes.

Seguidament es va celebrar l’assemblea extraordinària en la que es van modificar, parcialment, diversos articles dels nostres estatuts.

Acabat el darrer punt, el President del Centre, el Sr. Joan Gros, va donar per finalitzada l’Assemblea agraint a les persones assistents la seva fidelitat a l’entitat.

En breu podreu consultar els documents amb tota la informació del que es va tractar a l’assemblea.

 

 

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.