Menu
Centre Natació Mataró

Tots junts ho hem pogut superar

El passat 14 de març el Centre va haver de tancar les seves instal·lacions, degut a l’estat d’alarma decretat per la pandèmia provocada per la Covid-19. El tancament total de les nostres instal·lacions va obligar una aturada forçosa i a una espera preocupant davant el període d’incertesa que se’ns obria al davant. El Centre, per a fer front a aquest fet extraordinari, va intensificar la comunicació amb els socis i esportistes i va vetllar, en la mesura que ens va ser possible, per a mantenir una comunicació fluïda via xarxes socials i e-mail. A partit d’aleshores les xxss es van omplir de vídeos o de connexions on line,  on les diverses seccions ens ensenyaven com treballaven des de casa en el que fou una experiència molt divertida i enriquidora alhora. Així mateix els socis van entendre l’estat excepcional de la situació i s’hi van saber adaptar mantenint una fidelitat i cooperació que hem de valorar molt i que des d’aquí volem agrair. En aquesta línia de comunicacions  les nostres monitores de Gimnàs, la Carme i l’Inma van ser les encarregades, cada dia, en directe, en sessions de matí i tarda,  de marcar-nos diverses rutines de Gym a les quals s’hi apuntava molta gent que des de casa seva seguien els ritmes que els marcaven i poder mantenir-se en forma i fer més suportable el confinament total. D’aquesta manera hem anat superant les fases fins que el dia 2 de juny vam tornar a obrir la piscina olímpica i amb ella, de mica en mica, hem anat tornant a ser el club que érem, amb unes normatives d’obligat compliment, que fan més segura l’estada de tots junts al Centre, però recuperant l’essència social i esportiva que sempre hem estat.

És per això que volem agrair-vos a tots el vostre comportament que ens ha facilitat la gestió d’una situació nova i difícil.

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.