Menu
Centre Natació Mataró

Acord de salut del Centre amb la Farmàcia Sílvia Vidal.

El Centre ha firmat un conveni de col·laboració amb la Farmàcia Sílvia Vidal mitjançant el qual la Farmàcia serà un col·laborador econòmic i tècnic, amb la comercialització de producte a la nostra botiga on hi posarem un expositor i els socis hi podran comprar productes energètics per a la pràctica esportiva així com productes i cremes protectores per al cos ara que ja ve el bon temps i tenim ganes de sol. Així mateix, l’empresa subministrarà productes als primers equips esportius per a una millor recuperació i per tant millor rendiment.

Com a empresa molt propera al Centre, els socis que vagin a la Farmàcia del C/Isern, 1 podran gaudir de descomptes i atencions especials en productes de promocions.

El president del Centre en Joan Gros i la directora de la farmàcia, la Sílvia Vidal van signar l’acord que ens uneix en una relació estem segurs que ben profitosa per a ambdues entitats.

    

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.