Menu
Centre Natació Mataró

Tenim 90 anys. El Centre s'omple d'història

Tenim 90 anys. El Centre s'omple d'història

Va ser un 10 de gener del llunyà 1932, on nedadors que havien pertangut al Club Natació Mataró i després al Club Gimnàstic Mataró, decideixen fundar el Centre Natació Mataró. 

Avui doncs, fa 90 anys que amb aquesta nova iniciativa i amb aquest nou nom naixia el Centre Natació Mataró on el seus il·lusionats membres començaven un nou camí en el que es recollia l’herència esportiva i històrica del Club Natació Mataró per continuar la seva singladura de la mà del seu primer president, el sr. Joan Gomis.

El Centre, aleshores ja comptava amb 60 socis que pagaven 18 ptes. A mida que s'afegia més gent a la massa social va permetre a l'entitat anar creixent ens els seus àmbits esportius i socials.

Va ser aquest any també quan el dibuixant, Isidre Ribas, dibuixar el dissenys de l'escut que lluïm encara com a símbol de pertinença. 

Prou ha plogut des d’aleshores i el Centre ha anat canviant i evolucionant amb els temps fins a arribar als dies d’avui sempre amb el propòsit fidel de formar esportistes ja de ben menuts fins als absoluts i de poder donar servei de bany als socis.

Ens hem mantingut  fidels a la nostra idea fundacional.  

Des d’aquí volem recordar aquesta efemèride que ens ajudi a veure d’on venim, tenir la consciència que el nostre Centre és fruit de molts, molts anys d’història escrita per molta gent anònima o que en nom propi han fet que poguéssim arribar fins on som ara. 

Sens dubte no haguéssim arribat a celebrar aquests 90 anys sense tots els socis que, des de sempre i fins a dia d'avui, ens han fet costat d'una manera tan fidel.  

Gràcies i per molts anys.

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.