Menu
Centre Natació Mataró

Els nostres Patrocinadors

 

 

La Sirena, empresa de referència a nivell estatal de productes congelats, la temporada 2013-2014 es va convertir en el Patrocinador Oficial del primer equip femení de waterpolo absolut i dels equips de waterpolo de categories. El nostre equip femení absolut ha assolit les fites esportives més importants de tota la història del club, sempre amb La Sirena com a fidel patrocinador. Cliqueu damunt el logo i accedireu al seu web on hi trobareu tot allò que busqueu en alimentació de congelats.


 

 

Quadis Autocentre és des de l'any 2003 el Patrocinador Oficial dels nostres equips absoluts de waterpolo masculí i tennis taula, D'aleshores ençà aquests dos equips han aconseguit les fites esportives molt rellevants, grans classificacions en els campionats estatals i diverses participacions europees. Quadis Aurocentre a part de donar-nos un suport econòmic imprescindible per a poder jugar al més alt nivell, ofereix a tots els nostres associats cotxes en totes les seves variades gammes a un preus exclusius  i amb moltes facilitats que moltes altres empreses. Cliqueu el seu logo per a visitar el seu web.


 

TORROT grup empresarial productor de vehicles elèctrics, amb models de darrera generació, oferint sempre les últimes innovacions del sector. És present a trenta-sis països. Aquest any i el proper serà el patrocinador del nostre equip de natació. Cliqueu el seu logo per accedir al web.


 

 

TCN és el centre universitari de referència a tot Catalunya que col·labora amb el Centre oferint estudis becats als nostres esportistes i patrocinant esdeveniments esportius que organitzem. Cliqueu el logo per accedeir al seu web.


 

La botiga SBR és l'empresa col·laboradora de la nostra secció de triatló, i conforma un espai on hi podeu trobar tot el material que preciseu per a la pràctica de la triatló i sobretot assessorar-vos per a una millor pràctica d'aquest esport. Dintre del gran dinanisme d'aquesta botiga també s'organitzen "clinics" i cursos adreçats als practicants d'aquesta apassionant disciplina, entreu al seu web clicant al logo i us podreu informar de totes les seves propostes.


 

El Tot Mataró va ser el patrocinador oficial del nostre equip de waterpolo femení en uns inicis en el que pocs ens pensàvem que arribaríem on som ara. Gràcies a la seva aposta pel nostre equip, ara l'equip femení de waterpolo és on és. El Tot Mataró continua sent el setmanari de referència a la ciutat. Cliqueu el logo per anar al seu web.

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.