Menu
Centre Natació Mataró

D’ACORD AMB PLA D'OBERTURA PROGRESSIVA D'ACTIVITATS, US INFORMEM QUE JA HEM OBERT LES INSTAL·LACIONS.  
PER ACCEDIR-HI, CAL FER CITA PRÈVIA A TRAVÉS DE L'APLICACIÓ PRÒPIA DEL CLUB

El Mataró-Quadis treu un punt molt important de Pamplona (10-10)

Tan cert com es podia haver guanyat també es podia haver perdut. Jugar a Pamplona aquest any serà complicat pels equips visitants, els navarresos s’han reforçat amb il·lustres veterans con són en Dani Cercols i l'ex del Mataró l'Andrei Iosep que s'afageixen als canoners que l'equip ja tenia;  en Yuri Biart i en Juraj Sakac . Entre  l'Andrei en Biart i Sakac els locals varen aconseguir 8 dels 10 gols que varen marcar.
Les alternatives en el marcador varen ser constants, de la nostra victòria inicial es passava a la victòria local, tot amanit per actuacions arbitrals molt desencertades (ens varen fulminar a exclusions) i que afegien incògnites al matx.
Els parcials diuen ben a les clares que el partit va ser boig, amb tot, el Quadis salva un punt quan en podia haver tingut tres, o cap.

CN MATARÓ QUADIS: Jordi Fernàndez, Fran Sànchez (1), Máte Balatoni (2), Àrpàd Babay (2), Pei Garcia, David Díaz, Pau Bach, Àlex Codina (1), Romain Blary, Jordi Garcia (2), Gonzalo López- Escribano (2), Víctor Fernàndez i Mario Lloret.

PARCIALS: 1-3, 6-3, 0-3, 3-1 _______ 10-10

Gonzalo López-Escribano

 

 

 

 

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.