Menu
Centre Natació Mataró

Neix una nova secció al Centre. L'Esport Adaptat

Som la nova Secció d’Esport Adaptat del Centre Natació Mataró. Un secció enfocada i dirigida cap a aquelles persones que volen realitzar esport ja sigui a nivell social o sigui al màxim nivell competitiu.

A la nostra secció hi seran ben rebudes totes aquelles persones, des dels més menuts fins aquells més grans, que vulguin experimentar amb l’esport i tinguin curiositat per saber què els poden aportar les activitats esportives per a millorar el seu nivell de vida.

QUI SOM?

Som un grup d’entrenadors del Centre que busquen apropar l’esport, molt en particular el medi aquàtic, a aquelles persones amb algun tipus de discapacitat.

Portem dedicant-nos-hi des de fa molts anys i creiem que ha arribat el moment de donar l’oportunitat al col·lectiu, fer l’esport en qualsevol de les seves fórmules amateur o professional.

COM SOM?

Som gent jove i dinàmica amb ganes de trobar nous reptes i estem oberts a totes aquelles idees que vulgueu aportar. Tenim ganes de dinamitzar aquest projecte i per això volem comptar amb tots vosaltres.

ON SOM?

Ens podreu trobar personalment al Centre Natació Mataró, al Facebook del Centre, a la direcció www.cnmataro.cat/esportadaptat o al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Informar-vos que aquest dissabte a les 12:00 hores, a l'Aula d'Aigua del Centre, farem un acte d'Apadrinament de l'Escola d'Aigua Adaptada, amb la presència de dos destacats atletes adaptats; la Júlia Castelló, nedadora paralímpica i medallista en el darrer mundial i l'Ilian Rodrigo, soci del Centre i jugador de Quad-Rugby, juntament amb respresentants de la Junta Directiva del Centre.

Per a poder mirar millor el póster aneu al doument adjunt.

 

patrocinadors del Club

  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

DILLUNS a DIVENDRES:
de 6:00 a 22:30

DISSABTES:
de 7:00 a 22:00

DIUMENGES I FESTIUS:
- Horari Estiu, de 8:00 a 22:00 (abril-octubre)
- Horari Hivern, de 8:00 a 19:00 (novembre-març)

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08302 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.