Menu
Centre Natació Mataró

Les nedadores d'Artística d'Interclub, ho fan molt bé a la Copa Catalana

Es va celebrar aquest diumenge al CN.Lloret, el Campionat d’Equips Lliures de Copa Catalana de Natació Artística. En aquesta competició hi van participar les nostres nedadores de les categories d’Interclub i era la seva primera prova de la temporada, fet que les va ver actuar molt il·lusionades i una mica nervioses també.

Tot i així hem de destacar els bons resultats obtinguts on cal destacar la 6a. posició en la classificació d'Interclubs-3. En Interclubs-2 les nostres nedadores es van classificar en una gran 2a. posició, i  en Interclubs-1 van ser les 3s. classificades fet que les va fer tancar el campionat molt contentes i satisfetes per la bona feina feta. 

Aquestes joves nedadores, de mica en mica han anat recuperant sensacions que les fa ser optimistes de cara a seguir progressant a mesura que vagin entrenant cada cop més amb la mirada posada al pròxim Campionat de Rutines Combinades i Duets Lliures al 30 de maig, també a Lloret.

Bona feina equip!

patrocinadors del Club

  • STM
  • quadis
  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.