Menu
Centre Natació Mataró

S'acaba la temporada de la Natació Artística, amb les Sincrosantes

Ahir a l'olímpica del Centre, dins dels actes que se celebren de les Santes Esportives, es va dur a terme la demostració de les Sincrosantes, que va consistir en l'exhibició de les coreos i rutines del nostre equip d'Artística, en diversos equips i modalitats.

Vam poder veure les habilitats a dins de l'aigua de les nedadores de Nivell-1, d'Interclub-1, les Alevines, d'Interclub-2, de Nivell-2, i vam poder veure també, com amb el temps i les moltes hores d'entraments, totes les integrants dels diversos equips han tingut una molt bona evolució i han millorat molt, tant en la seva tècnica individual, com en el treball col·lectiu. Prova d'aquesta millora, han estat el resultats tan bons de tots els equips en totes les competicions de la temporada.  

Hem d'agrair la nombrosa assistència dels pares que van aplaudir amb ganes tots i cada un dels exercicis de les nedadores.

Al final, al bell mig de l'alegria de tots els assistents, les dues entrenadores, la Laia i la Maria, van acabar a l'aigua vestides, entre rialles i més aplaudiments. El motiu s'ho ben valia, ambdues pleguen com a entrenadores, deixant l'empremta d'una molt bona feina feta, però sobretot del tracte tan estimable que han tingut, durant tots aquests anys, amb totes les nenes i els pares.

Des del Centre, que tingueu molta, molta sort, aquí no us oblidarem.

Bones Santes a tots!.

 

patrocinadors del Club

  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

DILLUNS a DIVENDRES:
de 6:00 a 22:30

DISSABTES:
de 7:00 a 22:00

DIUMENGES I FESTIUS:
- Horari Estiu, de 8:00 a 22:00 (abril-octubre)
- Horari Hivern, de 8:00 a 19:00 (novembre-març)

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08302 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.