Menu
Centre Natació Mataró

L’empresa Olga Ortiz Abogada s’alia amb el CN Mataró per incentivar la igualtat de gènere en l’esport

L’empresa Olga Ortiz Abogada s’alia amb el CN Mataró per incentivar la igualtat de gènere en l’esport

El Centre de Natació Mataró ha firmat amb “Olga Ortiz Abogada” per ser empresa patrocinadora del Campionat de Catalunya de Natació Artística, que tindrà lloc els propers 18 i 19 de juny.

Olga Ortiz Abogada col·labora amb el CN Mataró dins el marc del programa “Dona Esport” del Centre d’Estudis de les Dones d’Europa (CEDE), amb l’objectiu d’incentivar l’esport femení, com a clau per incentivar el camí cap a la igualtat de gènere en l’esport.

Olga Ortiz Abogada agraeix la possibilitat de patrocinar l’equip de Natació Artística del CN Mataró, que viu com una manera de “participar junt amb totes elles de les seves il·lusions per a aquest Campionat de Catalunya”.

Olga Ortiz Abogada i la lluita feminista

Olga Ortiz és advocada matrimonial i titulada en Lideratge Femení. És col·laboradora habitual del programa de televisió Plusvàlua Dones, on cada setmana es tracten temes relacionats amb la dona, com el lideratge femení, la violència de gènere i la hipersexualització, entre altres.

Patrocinar l’equip de Natació Artística del CN Mataró és un pas més en la seva sòlida trajectòria de lluita per la igualtat de gènere i en pro del lideratge femení.

patrocinadors del Club

  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

DILLUNS a DIVENDRES:
de 6:00 a 22:30

DISSABTES:
de 7:00 a 22:00

DIUMENGES I FESTIUS:
- Horari Estiu, de 8:00 a 22:00 (abril-octubre)
- Horari Hivern, de 8:00 a 19:00 (novembre-març)

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08302 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.