Menu
Centre Natació Mataró

D’ACORD AMB PLA D'OBERTURA PROGRESSIVA D'ACTIVITATS US, US INFORMEM QUE JA HEM OBERT LES INSTAL·LACIONS.  
PER ACCEDIR-HI, CAL FER CITA PRÈVIA A TRAVÉS DE reserves@cnmataro.org

EL CENTRE GUARDONAT EN LA GALA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ

El CENTRE NATACIÓ MATARÓ va ser present, representat pel nostre president en Josep Masriera, a la GRAN GALA 90 ANIVERSARI DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ, que es va celebrar en un cèntric hotel de Barcelona, per rebre l’homenatge que es retia als clubs fundadors de l’organitzcaió en la ja llunyana data del 25 de febrer de 1921, any on s’inaugurava oficialment la Federació i on començava la seva singladura fins als nostres dies.  Dels clubs que varen fer possible l’inici d’una realitat, ja només en queden quatre; El CN.Barcelona, el CN Atl. Barceloneta, el CN Sabadell i el Centre Natació Mataró i tots quatre hi van ser presents per recordar l’efemèride amb un punt d’emoció per la fita assolida.
El President del Centre va rebre el guardó de mans del President de la Federació Catalana el  sr. Enric Bertran i juntament amb tots els presents es varen felicitar que d’aquella idea de col•laboració entre uns pocs clubs, nascuda fa 90 anys,  s’hagi arribat a la realitat actual on els èxits de l’esport català representats per tots els clubs que en formen part, esdevenen una fita que ha portat a la  FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ a ser una de les més importants del nostre país.
A la vetllada, on hi van assistir nombrosos convidats,  també es va guardonar als esportistes, tan individuals com per equips, que han assolit l’excel•lència en les seves disciplines i han fet més gran el nom de la Federació. Noms que formen part d’un passat escrit en lletres d’or i d’un present amb moltes expectatives per complir.


Moltes felicitats a tots!!

El president de la FCN Enric Bertran amb el nostre president

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.