Menu
Centre Natació Mataró
CN Mataró

CN Mataró

URL del lloc web:

Dimarts obrim la Piscina Olímpica, per a nedar-hi

El Centre informa que aquest dimarts 2 de juny,  obrim la Piscina Olímpica de la instal·lació. Serà una obertura amb restriccions tal i com ens marca la normativa vigent en aquesta Fase-1, amb uns protocols de control d’aforament, de prevenció i de desinfecció molt acurats. A l’hora d’anar a l’aigua de la piscina, serà únicament per a nedar-hi, estant prohibit el bany recreatiu, així com tampoc es podrà prendre el sol en cap zona de tota la instal·lació. L’accés a la instal·lació serà mitjançant la concertació d’hora prèvia.

Dir-vos que estem acabant de configurar l'horari i el control d’accessibilitat. Tan bon punt ho tinguem activat avui diumenge, us ho comunicarem via correu electrònic via web i xxss.

Ja falta una mica menys.

 

El 13 de setembre, torna el Triatló "Ciutat de Mataró"

El Triatló ciutat de Mataró, suposa, ja des de les primeres edicions, una festa competitiva amb la participació de grans corredors i clubs que donen a la prova el renom que es mereix. Enguany i per la raó que tots ja coneixem del Covid-19, la prova s’ha hagut de suspendre. Des del Centre, des de la secció de Triatló, juntament amb la Direcció d’Esports l’Ajuntament de Mataró s'ha estat treballant per a trobar una nova data per a la seva celebració. Serà el dia 13 de setembre i aplicant les mesures preventives que ens siguin donades, tornarem a omplir el passeig marítim de llum i espectacle per tornar a la normalitat esportiva.

 

Els clubs de natació demanen poder obrir ja en la Fase-1

El Centre Natació Mataró s’afegeix  a la petició promoguda pel club degà de la natació estatal, el Club Natació Barcelona amb la qual sol·licita al Gobierno de España que reconsideri la transició cap a una nova normalitat en la desescalada que no inclou l’obertura de les piscines a l’aire lliure i/o cobertes fins a la Fase 2 prevista pels primers dies de juny.

En una carta molt documentada i a la que s’hi han adherit tots els clubs estatals, el Club Natació Barcelona sol·licita que l’accessibilitat a les piscines quedi inclosa en la Fase 1 que va entrar en vigor el passat dilluns 18 aplicant totes les mesures i protocols que s’estableixin perquè els clubs de natació puguin tornar a obrir de manera immediata.

Llegiu els documents adjunts. 

 

 

Subscripció a aquest canal RSS

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.