Menu
Centre Natació Mataró
CN Mataró

CN Mataró

URL del lloc web:

Assemblea General de Socis

CONVOCATÒRIA

Es convoca, per acord de la Junta Directiva, l’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA que se celebrarà, al pavelló del Centre, el proper 28 de novembre, a les vuit del vespre, amb el següent:


ORDRE DEL DIA

1. Elecció, entre els/les assistents a l’assemblea, de les dues persones que faran d’interventores d’acta.

2. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea General Ordinària que va tenir lloc el dia 13 de desembre de 2018.

3. Informe de la Presidència.

4. Memòria anual d’activitats esportives i socials.

5. Aprovació, si s’escau, de la memòria econòmica de l’exercici setembre 2018 – agost 2019: balanç i compte de resultats.

6. Aprovació, si s’escau, de la proposta de pressupost d’ingressos i despeses per a l’exercici setembre 2019 – agost 2020.

7. Nomenament, si s’escau, de l’empresa que auditarà els comptes anuals de l’exercici setembre 2019 – agost 2020.

8. Nomenament, si s’escau, de nous membres de Junta Directiva.

9. Precs i preguntes.

A continuació se celebrarà ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA, amb el següent ORDRE
DEL DIA:

1. Aprovació, si s’escau, de proposta de modificacions dels estatuts (segons es detalla a la documentació a disposició dels socis).

Per accedir al local de l’Assemblea és imprescindible presentar el DNI.

ATENCIÓ: en atenció a aquelles persones que han accedit al Centre arran de la campanya BIO, campanya familiar, cessió de títols Q o les campanyes I10 o F10, recordem que les mateixes no gaudiran de dret a vot, sí de veu, a l’Assemblea General, fins l’obtenció de la completa condició com a socis de ple dret. Així mateix, tampoc gaudiran de dret a vot els socis que es troben en situació de baixa temporal.

NOTES:
1. Per evitar duplicacions, us preguem que feu extensiva a la resta de membres de la família que siguin socis i majors d’edat aquesta convocatòria.

2. Us notifiquem que la documentació que es presentarà a l’aprovació de l’Assemblea estarà a la vostra disposició, cinc dies abans de la data de celebració, al servei d’informació del Centre.

Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos ben cordialment.

Mataró, 11 de novembre de 2019.
La Junta Directiva.

El nostre equip de natació, a punt per al campionat d'Espanya de Gijón

Avui i fins diumenge a la piscina del CN.Santa Olaya, a Gijon comença el campionat d’Espanya Astralpool de natació, i el Centre de la mà d’en Joan Giralt i en Roger Cruañas hi porta fins a quinze nedadores i nedadors, superant el número de classificats de l'any passat. L'objectiu és ambiciós, i es buscaran quantes més finals A i B millor, demostrant que el nostre equip pot competir amb els millors. Mereix menció els nostres relleus, on el Centre s'hi ha classificat amb 9 dels 10 a que tenia opció. En Joan es mostra molt optimista, la gent ha treballat bé i espera tornar a Mataró amb bons resultats.

L’equip el forma;

La  Berta Cambray, en Roger Coma, en Pol de la Rosa, en Jan Giralt, la Mariló Martí, en Pol Martínez, en Fer Morillas, en Martí Penedès, en Marc Pou, en Guillem Pujol, l’Adri Roca, en Pau Ruiz, la Malen Tomàs, la Júlia Tomico, i l’Èric Vilaregut.

 

Força equip!!.

Set nedadores d'Artística, superen les proves de Nivell i seran al campionat d'Espanya

Aquest passat divendres diverses nedadores de l’equip de Natació Artística amb superar amb èxit les Proves de Nivell que es van fer al Centre, i que els serveixen per a poder-se classificar i participar als campionats d’Espanya. Les nostres nedadores ho van fer molt bé i les que assoliren la important classificació foren;

  • Categoria Alevina; Helena Guillem, Cèlia Carbonell, Tanit Manyà
  • Categoria Infantil; Maria Morón, Isabel Shuang, Lucía Garriga
  • Categoria Júnior; Daniel·la Pous

Moltes felicitats noies!!

Subscripció a aquest canal RSS

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.