Menu
Centre Natació Mataró
CN Mataró

CN Mataró

URL del lloc web:

El 13 de setembre, torna el Triatló "Ciutat de Mataró"

El dia 24 de maig del 2019 el Centre va organitzar i celebrar la XIX edició del Triatló ciutat de Mataró, Campionat de Catalunya de Clubs, en el que  suposava, ja des de les primeres edicions, una festa competitiva de triatló amb la participació de grans corredors i clubs que donaven a la prova el renom que es mereixia. Enguany i per la raó que tots ja coneixem del Covid-19, la prova s’ha hagut de suspendre. Des del Centre, des de la secció de Triatló, juntament amb la Direcció d’Esports l’Ajuntament de Mataró s'ha estat treballant per a trobar una nova data per a la seva celebració. Serà el dia 13 de setembre i aplicant les mesures preventives que ens siguin donades, tornarem a omplir el passeig marítim de llum i espectacle per tornar a la normalitat esportiva.

 

Els clubs de natació demanen poder obrir ja en la Fase-1

El Centre Natació Mataró s’afegeix  a la petició promoguda pel club degà de la natació estatal, el Club Natació Barcelona amb la qual sol·licita al Gobierno de España que reconsideri la transició cap a una nova normalitat en la desescalada que no inclou l’obertura de les piscines a l’aire lliure i/o cobertes fins a la Fase 2 prevista pels primers dies de juny.

En una carta molt documentada i a la que s’hi han adherit tots els clubs estatals, el Club Natació Barcelona sol·licita que l’accessibilitat a les piscines quedi inclosa en la Fase 1 que va entrar en vigor el passat dilluns 18 aplicant totes les mesures i protocols que s’estableixin perquè els clubs de natació puguin tornar a obrir de manera immediata.

Llegiu els documents adjunts. 

 

 

El Centre ja està treballant per poder obrir la instal·lació

Des del Centre, malgrat tenir la instal·lació tancada al públic, ja ens estem preparant per a tornar-la a obrir quan ens sigui permès, que esperem que sigui ben aviat. És així com els operaris de manteniment han tornat a la instal·lació per a millorar i adequar tots els canvis que la nova normativa d'usos ens obliga, a fi i efecte de poder obrir el club amb totes les garanties que ens siguin requerides, cobertes. Aquestes tasques son;

 • La compra del material necessari per a la desinfecció i protecció d'espais i persones.
 • Hipercloració de l'aigua sanitària de les piscines
 • Retirada de la graderia a fi i efecte de deixar espai per a la col·locació de les "tumbones"
 • Retirada, al matí i col·locació a la tarda de la manta tèrmica per aconseguir la temperatura òptima de l'aigua.

Us mantindrem informats en tot moment de les darreres novetats, esperant veure'ns ben aviat al @cnmataro

Cliqueu a la 1a foto per  veure el vídeo

Subscripció a aquest canal RSS

patrocinadors del Club

 • quadis
 • quadis
  • Sanitas
 
 • Tecno Campus
 • El Tot
 • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.