Menu
Centre Natació Mataró
CN Mataró

CN Mataró

URL del lloc web:

Augmentem el número de carrers per a nedar a l'olímpica

A fi i efecte de poder donar resposta a la demanada que tenim de carrers per a nedar a la piscina olímpica i a les dues piscines cobertes i sabedors que a certes hores del dia la seva alta ocupació no permet d'abastar tota la demanda de làmina d'aigua, a partir d'aquesta setmana, cada dimarts, dijous i divendres, de 17.30 h a 22.00 h, muntarem carrers a l'ample de la piscina olímpica i d’aquesta manera passarem a tenir fins a 20 carrils de 25m x 2’5m d’amplada, cosa que farà augmentar l'espai d'aigua per a posar-hi més carrers i permetre de tenir-hi més socis nedant per d'aquesta manera alliberar espai a les altres dues. Pel que fa a la resta d’horaris i de dies, seguirem tenint la piscina de 50 metres en la mateixa disposició com hem tingut fins ara. Creiem que aquesta serà una mesura que permetrà un millor ús de les nostres tres piscines atès que augmentant molt considerablement la disponibilitat d'aigua per a nedar a la de 50m metres permetrem que sigui molta més gent la que en pugui fer ús. Només notificar que per a canviar la distribució de les sureres, hi haurà un interval d’uns 15 minuts aproximadament (de 17.30 a 17.45h), en la que no es podrà utilitzar la piscina de 50m, fins que no s'hagin col·locat bé els carrils.
Al nostre web; www.cnmataro.cat  podeu consultar els horaris i els espais.

 

Comunicat del Centre sobre la secció de Natació Artística

El Centre Natació Mataró comunica que la secció de Natació Artística de l’entitat, que en l’actualitat compta amb aproximadament 80 esportistes, i que des de la seva creació i fins el tancament provocat pel Covid-19 ha entrenat al Centre Esportiu Municipal El Sorrall, suspèn temporalment els seus entrenaments fins a poder disposar de nou de l’espai que durant tots aquests anys hem tingut assignat, concretament un 22% de la piscina durant tres hores al dia, espai que s’ha reduït a sols 100m2 de làmina d’aigua, de manera no justificada. El no poder disposar de l’espai, suposa no tan sols no poder realitzar els entrenaments amb un mínim de qualitat i rigor, sinó que inquieta als pares i al Centre des del punt de vista de respectar les normatives sanitàries vigents en relació a l’actual pandèmia, situacions que en cap moment estem disposats a acceptar. En el moment en què aquesta problemàtica d’espai es resolgui i retornem a la situació anterior, revertirem aquesta aturada. 

Subscripció a aquest canal RSS

patrocinadors del Club

  • quadis
  • quadis
    • Sanitas
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.