Menu
Centre Natació Mataró

Nota de premsa del Centre Natació Mataró

Arrel de les notícies aparegudes en alguns mitjans de comunicació en relació a un comunicat emès per l’entrenador del primer equip de waterpolo femení, el Centre Natació Mataró, vol comunicar;

La direcció esportiva del Centre Natació Mataró es va reunir el passat divendres amb l’actual entrenador del primer equip femení de waterpolo, el sr. Florin Bonca, per plantejar la necessitat de donar un nou impuls al funcionament i resultats esportius de l’equip de cara a la temporada vinent.

Fruit d’aquesta reunió s’han posat damunt la taula diverses opcions que s’aniran valorant i concretant en els següents dies i que a dia d’avui és prematur avançar.

El sr. Florin Bonca va ser nomenat primer entrenador de l’equip femení de waterpolo ara fa cinc anys, recollint el treball del sr. Vicenç Tarrés, que des de l’inici de la secció havia fet créixer l’equip fins a arribar a resultats mai assolits fins aleshores. Acabat el primer cicle exitós, el sr. Florin Bonca va continuar desenvolupant l’equip portant-lo, conjuntament amb les jugadores, a la consecució d’un títol estatal i un d’europeu, dels quals n’estem ben orgullosos.

Però com cada temporada, i com és normal, arriba l’hora de fer balanç i enfocar quins canvis cal fer de cara a mantenir aquesta línia de creixement esportiu pel futur proper. I això és el que la direcció esportiva del Centre està fent.

A dia d’avui, no hi ha cap decisió definitiva presa en relació a com s’organitzarà l’staff tècnic de l’equip de cara a la pròxima temporada, en tant que lamentem que una discussió que encara ha de ser de caràcter intern, s’hagi fet pública.

 

 

patrocinadors del Club

  • La Sirena
  • quadis
  • quadis
  • torrot
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.