Menu
Centre Natació Mataró

Tot recordant la medalla de plata de Tòquio

No és gens fàcil poder quedar amb l'Anni, la Marta i l'Elena per asseure's una estona i xerrar i poder recordar el que han viscut als JJOO de Tòquio,. Entrenaments, estudis, obligacions, compromisos no els deixen pràcticament temps. Amb tot, les seves ganes per poder-nos-ho explicar han fet possible que ens en parlin.   

  • Marta, Anni i Elena, fa un mes que s’han acabat els JJOO, ¿què sentiu encara?

Anna _ La veritat és que estem molt orgulloses d’haver aconseguit aquesta plata que reflecteix l’esforç de tant de temps. Han estat cinc anys lluitant per aquest objectiu i tornar amb una medalla ens fa molt felices.

Marta _ La veritat és que ara mateix encara ens estem recuperant del cansament acumulat de totes les emocions viscudes (és que en són moltes) però molt, molt contentes per aquesta medalla.

Elena - Crec que encara no soc conscient del que hem fet. No m’ho acabo de creure.

  • Expliqueu-me què se sent quan sou al podi i us donen la medalla

Anni - Penses en la família i en totes les persones (companyes, tant de club com de selecció, entrenadors, staff tècnic, etc) que t’han ajudat a arribar fins allà. És cert que haguéssim preferit l’or, però intentes valorar la medalla igualment.

Marta - És complicat explicar com em vaig sentir, tenia molta ràbia perquè vam jugar una final pèssima, però a la vegada feliç per tornar a pujar a un podi olímpic.

Elena- No ho puc explicar. Em van passar mil coses pel cap, la família, els amics, tots els moments de patiment per arribar (no al podi, sinó a uns JJOO) i tots els moments bons, les rialles compartides, tots els que han estat al meu costat i tota la gent que s’ha quedat al camí…

  • ¿Què us fa ser tan bones?

Anni - Moltes hores de dedicació i esforç. I òbviament l’ambició i la il·lusió de seguir millorant i seguir creixent com a jugadores.

Marta - Jo crec que tots aquest èxits venen pel treball diari que fem al Club i amb la Selecció. Tenim molt clar que si no es treballa no s’hi arriba.

Elena - Crec que la clau és ser un equip, gaudir de jugar juntes, entrenar molt i les ganes de guanyar que tenim.

  • Un nova temporada, amb ganes de títol…

Anni - I tant! D’això sempre hi ha ganes. Ganes de gaudir i d’assolir tots els objectius que tenim com a equip, que són molt ambiciosos.

Marta - Una nova temporada amb ganes d’anar a per totes.

Elena - Cal dir-ho? Hahaha i tant! 

  • ¿Què aportaran les noves jugadores a l’equip?

Anni - Cada jugadora aportarà coses diferents però el més important és que portaran més ganes de guanyar per si no en teníem prou. Totes són molt bones jugadores i estic segura que ens donaran molt.

Marta - Crec que ens aporten una mica de tot, molt de gol i poder donar més varietat en totes les facetes del joc.

Elena - Experiència, talent, ambició.

  • Ara ja coneixeu en Dani, i ell a vosaltres, ¿es notarà?

Anni - I tant! Crec que ja ens coneixem molt bé i això sempre és bo. Quan un equip és nou, necessita el seu temps per saber com funciona i que les coses surtin soles a l’aigua. Ara ja ens coneixem molt més i segur que serà més fàcil fer funcionar l’engranatge.

Marta - Seguríssim!!

Elena - Segur. Tot i que encara queda molta feina per fer. 

  • Per acabar, què hi voleu afegir? 

Anni - M’agradaria dedicar aquesta plata a la gent que ens segueix i ens recolza durant tot l’any, a tots aquests socis i sòcies, gent de Mataró que ens segueixen i que gaudeixen del nostre waterpolo cada dia

Marta – Gràcies a tots.

Elena - Poca cosa. És molt difícil explicar-ho. S’ha de viure, és un somni al que pocs poden arribar, soc molt afortunada, molt.

Amigues, moltíssimes gràcies, de veres.

 

 

patrocinadors del Club

  • STM
  • quadis
  • quadis

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:30
Dissabte de 7:00 a 22:00
Diumenge de 8:00 a 22:00

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.