L’esport al centre

Half Challenge de Calella i Triatló de Sant Feliu

Es varen disputar dues competicions importants de triatló aquest cap de setmana.

La Half Challenge de Calella, sobre unes duríssimes distàncies de 1900 metres nedant, 90 km de bicicleta i 20 km de cursa a peu, aquesta prova també puntuava pel Campionat d’Europa i va aplegar fins a tretze triatletes del Centre dels quals dos varen aconseguir dos podis de categories, l’Helia Rocha va ser 2a en la categoria de 20-24 anys i la Regina Mola 3a en la 40-44 anys. En nois en Quim Soler també va destacar amb una meritòria 5a posició en la seva categoria i en Marc Rovira va aconseguir un bon resultat entrant en la 9a posició.

En una altra competició, a la Triatló de Sant Feliu de Guíxols, prova puntuable per a la Lliga Nacional de Clubs, cal ressaltar els podis en categories, de la Claudia Luna, la Meritxell Velasco, la Jessica Brillas, José Luis Cano, Joana Martínez que varen tornar a deixar empremta del seu nivell en una de les proves més importants del circuit.

En els documents adjunts hi han tots els resultats dels nostres atletes

El nostre Triatló lluita en dues proves molt exigents, El Pont de Suert i Càceres, i demostra múscul

L’any que ve el nostre Triatló tindrà els dos equips lluitant a la Lliga estatal. Quin gran èxit!

Els nostres triatletes són campions i subcampions, al SwimRun de Vitòria

L’Eva Elvira i la Sílvia Bach, Finishers a l’Ironman d’Àustria

Bona cursa dels nostres triatletes al Triatló de Zarautz

L’equip de Triatló del Centre, en llocs capdavanters, al Trirelay de Pineda de Mar