L’esport al centre

L’Assolim CN.Mataró ensopega amb dos rivals molt durs i diu adeu a la Champions.

La Final Four de la de la Champions League de waterpolo femení, que es va jugar, aquests passats 20 i 21 d’abril, a la piscina de la Nova Escullera, del Club Natació Barcelona ens va tornar a oferir waterpolo del més alt nivell. Els quatre equips, tres de catalans i un de grec, són els millors d’Europa i es jugaven el títol en un cap de setmana; Astralpool-CN.Sabadell, Olympiakos, CN.Sant Andreu i Assolim-CN.Mataró, havien demostrat la seva enorme vàlua i s’ho jugaven tot a dues cartes, una dissabte i una diumenge.

Prou ho sap en el nostre entrenador, en Dani, que el joc i encara més el joc a aquest nivell, malgrat s’hagi estudiat el rival en mil videos, sempre guarda unes variables que no es poden controlar.

El partit de semifinal contra l’Olympiacos va començar prou bé, i el (4-6) faltant menys de 3′ per arribar a mig partit no feia pensar en el duríssim parcial que va rebre l’Assolim al 3r. (6-2) que donava a les gregues una renda de tres gols (11-8)  que complicava, i de quina manera el partit per a les d’en Ballart i les obligava a la reacció titànica.

A més calia afegir, per part de l’Olyampiakos, el mal que ens va fer la seva jugadora Nikoleta Elefheriadou, que amb set gols va ser un flagell per a la nostra porteria.

Al darrer quart, l’Assolim-CN.Mataró s’hi va llençar, va saltar al press, buscava recuperar, buscava remuntar, hi anaven amb l’ànima, però no va poder ser, les gregues, un equip campió, treballades i foguejades en mil lluites van saber gestionar una renda tinguda, en l’únic quart, on l’Assolim va perdre el rumb i que li va costar el partit, just en el pitjor moment.

El partit de diumenge és aquell, que els que aspiren al títol no volen jugar.

L’Assolim, havent d’hagut d’assimilar el cop en menys de vint-i-quatre hores  s’enfrontava al CN.Sant Andreu, un equip que aquest any ha estat la gran revelació del campionat.

Les nostres van començar dominant el 1r. quart, però al 2n. van tornar a patir un parcial semblant al de dissabte i encaixaven un (4-1), que les d’en Ballart reduïen a la mínima a la fi del 3r. quart (6-5). El darrer quart va ser un estira i arronsa, entre avantatges mínims andreuencs i empats de l’Assolim.

Finalment, quan només faltaven 46″ el CN.Sant Andreu va marcar el gol que seria definitiu (8-7) i l’Assolim-CN.Mataró, va haver d’apretar les dents, un cop es va haver acabat tot.

Toca remuntar i lluitar pels dos títols que queden, així que cal aixecar-se el més aviat possible, seguir treballant i donar-ho tot d’ara endavant.

Que no en quedi cap dubte que Tornarem!!

Som-hi Assolim!

• Acta de la semifinal aquí.
  • Acta del 3/4 lloc aquí.

L’Astralpool – CN.Sabadell supera l’Assolim CN.Mataró en una emocionant semifinal de la Copa de la Reina.

Victòria del Solartradex-CNM 13-10 contra el CN.Sant Andreu

Cop sobre la taula de l’Assolim-CNM davant el campió d’Europa

Ja tenim l’àlbum i els cromos dels primers equips de la Lliga Espanyola de Waterpolo a la Botiga del Centre!

Facilitats i descomptes per a poder aparcar a la Final Four

Altres notícies

L’Assolim-CNM es mostra implacable i venç amb contundència el Tenerife-Echeyde

Partit plàcid de l’Assolim-CN.Mataró dissbte contra el Tenerife-Echeyde a qui va vèncer...